Moderní Zliv postavila své kandidáty i pro volby 2022!

Hlavní strana  »  Hlavní strana  »  Moderní Zliv postavila své kandidáty i pro volby 2022!
Čec 20, 2022 žádné komentáře ›› Redakce

Moderní Zliv 2022

Už do třetích voleb v řadě se nám podařilo sestavit kandidátku vesměs mladých lidí, kteří se nespokojili jen s tím si stěžovat, ale přímo a rádi se zapojují do fungování města. Moderní Zliv je nejen naším názvem, ale hlavně naší největší touhou. Chceme a mnoho let už se i snažíme prosazovat, aby věci kolem nás ve městě fungovaly lépe, aby se tu dobře žilo všem a zejména našim dětem.

V uplynulém období jsme měli k dispozici 3 zastupitele a byli jsme po dohodě s Rackem a ODS členy radniční koalice. Naše názory v radě byly slyšet, naši 2 radní se podíleli na zásadních rozhodnutích. Nicméně i tak je ve městě velikosti Zlivi nejzásadnější, kdo je starostou a místostarostou, to je hlavní výkonná síla města. Budeme moc rádi, když nám do dalšího období dáte ještě větší porci zodpovědnosti, abychom mohli pomoci dotáhnout Zliv mezi nejhezčí města nejen v okolí. Energie ani nápady nám nechybí, ostatně máme jako obvykle ve Zlivi kandidátku s nejnižším věkovým průměrem.

Znovu je drtivá většina našich kandidátů shodných jako ve volbách minulých, jak najdete v příslušné sekci stránek. Nepolitikaříme, nejde nám o žádné funkce, prostě držíme při sobě, protože nás žene stejná věc – touha vylepšit naše bezprostřední okolí. V letošních volbách budou lidé vybírat pouze ze 4 kandidátek, kromě Moderní Zlivi kandidují již jen ODS, Zliváci a Občané pro Zliv. Věříme, že si mezi námi vyberete ty správné lidi, kteří vás budou zastupovat. Těšíme se na volby, které proběhnou letos 23. a 24. září 2022.

Napsat komentář