Představujeme „Moderní Zliv“

Hlavní strana  »  Hlavní strana  »  Představujeme „Moderní Zliv“
Čer 30, 2014 žádné komentáře ›› Redakce

Vítejte na internetových stránkách sdružení nezávislých kandidátů Moderní Zliv. Chceme vám zde postupně představit vesměs mladé lidi, kteří mají chuť změnit náladu a fungování města, ve kterém žijí. Rádi bychom vám zprostředkovali naše myšlenky a tím vám případně dali důvod, proč byste nám mohli odevzdat svůj hlas v podzimních volbách do zastupitelstva. Věříme, že jen diskusí a aktivitou lze dojít k tomu, aby město Zliv fungovalo tak, jak má, abychom v něm žili rádi my i naše rodiny.

Obvykle se tvrdí, že mladí lidé se nezajímají o dění kolem sebe a je jim jedno, co se okolo děje. Sdružení nezávislích kandidátů „Moderní Zliv“ vzniklo právě proto, aby ukázalo, že to dávno neplatí. Většina z nás má čerstvé rodiny, malé děti a právě pro ně a jejich vrstevníky chceme vytvořit co nejlepší podmínky k rozvoji a spokojenosti. Nabízíme hlavně lidsky přístupnou alternativu vedení města. Dali jsme dohromady tým vesměs mladých, ale přesto úspěšných lidí, kteří mají zájem osobně přispět k tomu, aby se ve Zlivi žilo dobře. Nechceme se honit za funkcemi, provizemi, ani mocí. Rádi bychom prostě a jednoduše byli u toho, proto nabízíme vlastní, minulými dobami nepokřivený pohled na problémy města, protože takový tu dosud velmi chyběl. Pokud je vám taková snaha sympatická, budeme moc rádi, pokud nám věnujete byť jediný křížek na volebním archu při volbách do zastupitelstva města Zliv 10. a 11. října 2014. Kandidáty můžete volit napříč stranami a na ostatních kandidátkách to jak známo mladými lidmi zrovna nepřekypuje, proto se zkuste zamyslet a vybrat si třeba i z našich zástupců.

petice

V současné době probíhá po Zlivi sběr podpisů na petici, aby naše sdružení mohlo na podzim ve volbách kandidovat. Ať už nás posléze budete volit, nebo ne, prosíme vás o váš podpis. Nezavazujete se k ničemu, pouze nám umožníte kandidaturu. Děkujeme.

Napsat komentář