Získali jsme místo v radě města, děkujeme!

Hlavní strana  »  Nezařazené  »  Získali jsme místo v radě města, děkujeme!
Říj 15, 2014 žádné komentáře ›› Redakce

Díky takřka neuvěřitelnému počtu 3322 hlasů od zlivských občanů bude mít Moderní Zliv v zastupitelstvu města dva zástupce, Jindřicha Růžičku a Tomáše Kučeru. Ten bude navíc i členem rady města společně se dvěma zastupiteli zvolenými za ODS (Štabrňák, Sluková) a dvěma ze spolku Racek (Drázda, Pražák). Právě na radě města se rozhoduje drtivá většina důležitých projektů pro naše město. Příležitost být u toho je pro nás velmi potěšující a zavazující zároveň. Budeme moc rádi, když se na nás se svými nápady a připomínkami budete obracet, klidně i prostřednictvím těchto stránek, které neusnou ani po volbách, jak tomu bylo u některých jiných sdružení.

modernizliv

Několik hlavních projektů, které byly vyjmenovány v programech stran zastoupených v radě, bude v nejbližší době po ustavující schůzi zastupitelstva předloženo vedením města všem lidem, aby bylo jasné, co je prioritou rady a potažmo většiny zastupitelstva. Společným zájmem všech přítomných je pak zejména to, aby se zcela změnila atmosféra při projednávání všech věcí ve Zlivi. I opozice bude včas a dopředu informována o všem podstatném, co se bude chystat, aby se k projektům mohla vyjádřit. A ne jen opozice, jednoduše všichni občané Zlivi.

Věříme, že se touto dohodou do Zlivi vrátila především slušnost a otevřenost. Na všech členech nové rady byla znát velká chuť začít dělat ve Zlivi věci trochu jinak.

Napsat komentář